Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

A Középkori Egyetem

hu

Időutazás Pécs belvárosában

Tekintse meg a Pécs szívében található késő római, ókeresztény sírépítményeket és az ország első egyetemét kedvezményes, kombinált jeggyel! Most „mennyei” kávé kupont adunk ajándékba!

A Pécs szívében található késő római, ókeresztény sírépítmények 20 éve nyerték el az UNESCO világörökségi címet. Ezek az egyedülálló ókori emlékek és az ország első egyeteme most kedvezményes, kombinált jeggyel is látogatható.

 

tartalmi-kep3

Időutazó jegycsomag (Az ókortól a középkorig)

 

Teljes árú: 2.500 Ft
Diák / pedagógus / nyugdíjas: 1.600 Ft
Családi jegy: 7.000 Ft


Családi jegy minimum 2 felnőtt és 1 gyermek (6-18 éves), maximum 4 fő részvételével váltható.
A jegy csak a vásárlás napján használható fel.

A megtekinthető kiállítások: Cella Septichora Látogatóközpont, Ókeresztény Mauzóleum, Középkori Egyetem

További kedvezmények igényelhetők az alábbi kártyák felmutatásával:

Kaposvár kártya

Szigetvár kártya

Hungary Card 


A jegycsomag online is megvásárolható a Jegymester oldalán.

 

Jegyinformációk

A Cella Septichora Látogatóközpont, az Ókeresztény Mauzóleum kiváló bizonyítékai a késő Római Birodalomban élő keresztény közösségek hitének, továbbá kiemelkedően jól és teljeskörűen mutatják be a kora keresztény temetkezés művészetét és építészetét.

 

tartalmi-kep1

 

A közelben található Középkori Egyetemen a legmodernebb multimédiás eszközök, makettek mutatják be az egykori egyetem épületét, a leleteket és Pécs középkori életét egészen a török hódoltságig.

 

tartalmi-kep2

 

Ehhez a különleges élményhez most „mennyei” kávé kupont adunk ajándékba, amely a Püspöki Magtár Kávézóban fogyasztható el kedvezményesen, a Székesegyház páratlan panorámájával a szemünk előtt.

 

magtar-kave2

Támogatók