Warning: session_start(): open(/var/www/clients/client139/web872/tmp/sess_llroip5dbblin3l61g8n43lul1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/clients/client139/web872/web/index.php on line 8
Megközelítés - A Középkori Egyetem

Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

A Középkori Egyetem

hu

Megközelítés

A Középkori Egyetem belvárosi fekvése miatt autóval csak közvetett módon közelíthető meg, ám a közelben található parkolóknak köszönhetően pár perc sétát követően elérhetők.

kozepkor-e-terkep-web

 

Gyalogosan


A Széchenyi térről gyalogosan a Janus Pannonius és az Apáca utcán keresztül.

Helyi járatú autóbusszal


A Főpályaudvarról:
30-as számú járattal, leszállás a Kodály Zoltán utca megállónál és 3 perc séta a Szent István térig, a 313232Y343535Y és a 36-os számú járatokkal, leszállás a Barbakán megállónál és 2 perc séta a Szent István térig, valamint a 44-es számú járattal, leszállás a Cella Septichora megállónál.

A Kertvárosból:
130-as számú járattal, leszállás a Kodály Zoltán utca megállónál és 3 perc séta a Szent István térig.

A Zsolnay Negyedből:
30Y számú járattal, leszállás a Kodály Zoltán utca megállónál és 3 perc séta a Szent István térig.

További információkat a helyi tömegközlekedésről Pécs városának tömegközlekedési térképén talál.

Gépkocsival


Gépkocsival legközelebbi parkolás a Barbakán téren és a környező utcákban lehetséges fizetős parkolóhelyen. A Szent István térre és az Apáca utcába csak előre megváltott engedéllyel lehet behajtani.

Autóbusszal


Csoportoknak: A Barbakán téren kiépített autóbusz öbölben az autóbuszok maximum 10 percre állhatnak meg a le-és felszállás időtartamára.


Warning: Unknown: open(/var/www/clients/client139/web872/tmp/sess_llroip5dbblin3l61g8n43lul1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client139/web872/tmp) in Unknown on line 0